Single Blog Title

This is a single blog caption

VSK 2018

Ook dit jaar is Cumulus Nederland BV weer aanwezig op de VSK van 6 – 9 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. U kunt ons bezoeken op onze stand met nummer 11-A059.
Op de beurs worden de nieuwste installatiesystemen, -technieken en -producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek gepresenteerd. Naast een breed expositieprogramma kunt u ook diverse inhoudelijke activiteiten bezoeken.
Uiteraard staat ook onze bevochtiging werkend opgesteld en onze adviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij informeren u graag over de laatste ontwikkelingen: onze nieuwe ultrasoon bevochtigers!
Wilt u meer weten over de beurs dan kunt u de volgende website bezoeken: http://www.vsk.nl/nl-NL/Bezoeker.aspx

VSK 2018

Cumulus Nederland BV are once again going to be exhibiting at VSK, on the 6th to 9th of February 2018, in the Jaarbeurs, Utrecht. You can visit us at stand number 11-A059.
The trade fair showcases the very latest products and techniques in the areas of refrigeration engineering, plumbing, heating, and air conditioning. As well as the many stands there will be related activities laid on for the visitors.
Cumulus will have a number of working humidifiers on display and our English-speaking advisors will be available to answer your questions. We will also be proud to show you our very latest ultrasonic humidifiers, with their flexibel and innovative modular design.
For more information about the trade fair you can visit the website at: http://www.vsk.nl/en/Bezoeker.aspx