Smak Noorwegen

Foodtech presenteert Cumulus bevochtiging tijdens Smak

Tijdens de Smak in Lillestrøm  zal vanaf 7 tot en met 10 februari een Cumulus bevochtiging opgesteld staan op stand C02-14. Tijdens de beurs zal onze dealer Foodtech de bevochtiging duidelijk zichtbaar uitstallen. Het is namelijk zowel Foodtech als onze overtuiging dat bevochtiging een essentieel onderdeel vormt in het langer kunnen conserveren van gekoeld voedsel zonder dat hierbij uitdroging plaatsvind en dus kwaliteitverlies. Wilt u meer weten over de toepassingen en voordelen, aarzel dan niet en neem contact op. Wilt u meer weten van de beurs bezoek de site https://www.messe.no/en/Smak/

SMAK

Foodtech display Cumulus Humidification at Smak, Lillestrøm, Norway

Cumulus humidifiers are on display on Stand CO2-14 at Smak, the Norwegian professional catering trade fair in Lillestrøm from 7-10 February. Foodtech, our authorised dealer, are displaying Cumulus humidifiers as part of their exhibit. Foodtech understand how humidification plays such an essential role in preserving the quality of chilled produce, and in preventing food from drying out during longer periods of storage. If you want to know more about the advantages and uses of humidification, please do not hesitate to contact us.

SMAK